Teksti Origjinal

Të gjitha lëndët
Shumë i dua,
Por matematika,
Më mirë më ec mua.

Veprimet me numra
I kam shumë merak,
Zgjidhi shumë detyra
Ditë edhe natë.

Teorema e Pitagorës
Më ngjallë kureshtje,
Konstruktoj trekëndëshat
Me vegla në fleta.

I tregoj arsimtarit
Detyrat e zgjidhura,
Ai më thotë mua
Ti je më e mira.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019