Teksti Origjinal

Vonë.
Gabim ishte.
Koha nuk kthehet.
Gabimet nuk mund falen.
Kështu do jetojmë.
Me gabime.
Tani.
Kot.
Sytë lotojnë.
Lotët nuk vlejnë.
Kur gabimet shpesh përsëriten.
Duhet të mendoje.
Para gabimit.
Dje.
Sot.
Vonë është.
Nesër bëhet tepër.
Pasnesër është gabim gjithçka.
Prap do gabosh.
Si gjithmonë.
Ti.
Unë.
Prap gabova.
Prap karremin kapa.
Gabim, nuk përsëritet asnjëherë.

1.V .2017

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020