Teksti Origjinal

Një ëndërr, e bukur, flutur që kthehet në krimb,
me dyshim e sheh se nuk e beson,
Errësirë, perde, pasqyrë.
Si në filma nuk sheh mirë, perdja, sa shumë pengon.
I përhumbur, në atë errësirë,
pa dritë, çohesh ftohtë e ke nevojë, për dritë, shumë dritë,
Për një ditiramb, njeri të ri,
e deri në qiell lart në yje, për dritë, dritë.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019