Teksti Origjinal

Xona shkon
ne klas te pare
meson shkronjat
ne Abetarë
A,B,C
Mesuesit i thot
dot lexoj
mesimin sod
posa del
msimin mbaron
drejt ne shpi
ajo shkon
Mami Babi du
me ju tregu
Mesuesi me pesqe
me ka notu...


Ahkolla fillore 1974-1975

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019