Teksti Origjinal

Kam nji Kukullë
pran e mbaj
qdo menxhes
une elaj
mir e veshi
me te luaj
se le fare
ne dor te huaj
Floket mire
ja rregulloj
ndonjiher ne xhum
e vnojë
e kam Kukullen
per bukuri
ter kohen
me te rri.

Shkruar kl IV SHKOLLA FILLORE.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020