Teksti Origjinal

Polli bucja kete here
Dy kelyshe, sterre.

Qen kuqali tym e flake:
-Upupu, qenushe zezake!

Bushtra lapen na-aaaa, nje pash:
-Vjet, harrove, qeme ne plazh....

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019