Teksti Origjinal

Sa kohë nuk jemi taku
Malli ka mbështjell çdo gjë
Vargjet janë mbushur me mall
E mallin po e shprehu në vargje
Dikur ishe muza e vargjeve
Tani veç kujtim në vargje.
Mall në vargje
Vargje mbushur plotë mall
Duke pritur të lind dielli
Hëna noton plotë mall
E unë veç nga largë i shikoj
Duke jetuar me atë mall
Që pllakos mbi mua.
Mallin për ty e skalita në vargje
Vargjet i skalit me mallin për ty

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019