Teksti Origjinal

Qelloi mbi drerin
Dhe i mori briret.

Kaukazi ne zi.

Briret si duar
Mblidhnin yje.

Ne pyje
Nje pyetje sepatash
Si jehone
Pezull rri:

Qelloi mbi drerin
A mbi veten e tij?

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020