Teksti Origjinal

Scene!

... in the deviled scene
real chaos
do please, allow me to ask
why, why so sad is the environment?
You
in the sanctuary of the miracle pedestal
broken have the beautiful letters of holiness!
WHY!!!

Friends, look at the altar
the blessed place
continuing are shamelessly
to reign the noise makers of poetry!

Tyran Prizren Spahiu

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019