Teksti Origjinal

Kur jeta të vjen kundërpedal,
ndjen një dhimbje të fortë në zemër,
nis ngadalë dhe ndjen fort mall,
për normalen, diellin e jetës.

Momentet kundërpedal,
më të vështirat që mund të shfaqen,
Azuris bie poshtë, digjesh si magall,
e shkatërrohesh, nxihesh, pataksesh.

Por njeriu që ka nder dhe forcë,
në të tilla raste vlen të gjykohet,
dhimbjen arrin ai ta mposhtë,
dhe në mjegulla, trazira, harrohet - harrohet.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020