Teksti Origjinal

Si zog i vrarrë,mbi dyshek
Një njollë të kuqe,le
Nga një gjahtar,që pas të ndjek
Gjersa të rrëzon përdhé!

S'mbaj mend,kur ndodhi kjo
Sa vite kanë kaluar,
Brenda meje,diçka u ftoh
Diçka mbeti ende zgjuar!

Mjaft,të hyj në këtë dhomë
Befas ti,më vjen ndërmend
Sikur më thotë "kujtomë"!
Kjo njollë e gjakut tënd!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019