Teksti Origjinal

Në qendër të Shkupit, e pashë statujën e Titos,
kokën e tij të ulur, madhështinë si figurë politike,
format e errëta mbi të krijoheshin prej resh pas tij,
45 vite histori, më kalonin parasysh, e në mua, një dyshim i thellë.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019