Teksti Origjinal

Hojet janë atdheu mjaltë, që nuk tradhtohet,
e ardhmja e kombit që ndriçon në yjet shumëngjyrësh,
në qiejt shkarravinë, më e pastra shenjë e mbretërisë së bardhë,
ata, simboli i hijeshisë, bukurisë dhe mrekullisë, të tilla janë hojet.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019