Teksti Origjinal

Një ngjyrë e pastër dhe e qiellit,
blu-ja, ah ç’pasqyrim i shpirtit të papërlyer,
e lirinë ka në thelb, atë qielloren, galaktikën,
një univers që më shoqëron me yje lart, në udhë yjore, të pafunde.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019