Teksti Origjinal

Fluturimthi ec nëpër botë dhe merri gjërat lehtë,
në udhëkryqet e saj, edhe në ditë të vështira, vuaj, por kurrë mos u anko,
nëse sheh padrejtësi shumë, sërish vuaj dhe mos fol, deri në momentin që fuqinë ke, e shfrytëzoje mirësisht,
e lirinë kërko, ndër udhët e zjarrta të Europës së madhe, të një fuqie që flet në emër të frymëzimit që vlon e fluturon.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020