Teksti Origjinal

Nëse vdes një ditë dhe pas lë lirinë,
nëse iki tutje dhe brezat gëzojnë, nëse ata lumturohen,
oh le të vdes, shpirti im i dëlirë,
humus do të bëhem, nëntokë të rri, e ju çelni, oh lule, lule.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020