Teksti Origjinal

Shqipëri o dheu im,
Shqipëri o toka ime,
Shqipëri o vend me vlera,
Sa ke vuajtur o nëna ime.

Sa trima dhe luanë,
ke nxjerrënga gjiri yt,
Ti o Shqipëri,
Ti o Tokë.

Shqipëri o Shqipëri,
Sa me fat je ti,
me këta luanër shqipëtar
Shqipëtari prej shekuj,
se ka duruar dot roberinë.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019