Teksti Origjinal

Zogjtë nisën të këndojnë,
Fletët dridhen nëpër pemë,
Nga gjumi,më zgjojnë
Mendimet që më flenë!

Mendoj,çdo ish jeta
Pa një çikë paqe,
Nën gjethet e blerta,
Mbi barin,në parqe!

I vetëm,mënjanuar
Nga kjo jetë bosh,
Prej zogjve,rrethuar
Të rrish,të ëndërrosh!

Të humbësh,jashtë botës
Një çast,në qetësi
Larg ligjeve të tokës,
Si zog,në liri!

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.0 © 2020