Teksti Origjinal

Shkolla ime,
Eshte e bukur,
Eshte e madhe,
Me dritare.


I kemi kushtet,
Shume te mira,
Na shfrytezojne,
Per shume kritika.


Ne shkolle mesojme,
Histori shqipe,
Gjithashtu,
Kenge popullore.


Biblioteken,
E kemi shume afer,
Na sherben,
Per lektura shkollore.


Shkolla ime,
Eshte shume e bukur,
Na meson,
Na shpjegon...

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020