Teksti Origjinal

E mbaj mend i vogël, recitoja “Argjironë”,
me kujdes dhe lehtë, me vrull si prej dallge deti,
dhe ashtu lehtas, poezia vinte e merrte një jehonë,
si muzikë e ëmbel, si puhizë, si flatra zgalemi.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020