Teksti Origjinal

Trëndafili n’dorë me mbeti
Gjithcka u vyshkë e u shua
U shembë bota para meje
Kur të pash duke nënshkrua
Nuk me paske pritë aspak
Edhe pse m’premtove shumë
Sa gabim paskam qenë
Kur mendova se m’donë sa unë
Me gëzim të madh u ktheva
Gjithcka e ktheve në lot
Jo nuk falen këto gabime
Ndërto lumturi mbi dhembjen time

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020