Teksti Origjinal

Gurët e kalasë po të flisnin
Shumë e mbretin nuk do ta donim
Madje edhe do ta urrenim deri në vrasje
Kur ta kuptonim se sa urdhëra ka dhënë për likuidim
Heshtja e gurëve është liria e mbretërve të vdekur
Papirusët dhe tefterët nuk e thonë të vërtetën
Atë e dinë vetëm murët e kalave
Madje edhe korridoret nuk e dinë gjithë të vërtetën
Shpatat vetëm ka kryer punën e urdhëruar
Kurora me gurë diamanti ka ngjyrën e gjakut
Ata diamant, safir e rubin, janë nxjerr me gjak
Sa ushtarë kanë vdekur për perlat e kurorës?
Atë e di vec deti heshtur.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020