Teksti Origjinal

Perënditë, ata në Olimp, nuk mund të jenë të tilla, sigurisht,
nëse vetëm vese kanë dhe zhyten si në ndonjë kënetë interesash të pista,
nëse nuk kanë vlerë për popullin e vet, nëse nuk bëhen prometenj të tyre,
nëse rrënjët nuk i kanë në halle popujsh, në kulturë, mall dhe lot.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020