Teksti Origjinal

Lotët nuk janë pika që rrjedhin nga strehët
Nuk vijnë nga qielli i mbushur me re
Burimi i tyre është me i gjer se aq
Shtrati i tyre shtrihet në fytyrë
Aty ku fillon e mbaron njeriu.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020