Teksti Origjinal

Flamuri ynë – dy kokë shqiponje,
(thua, si fati yt, Atdhe),
mes fqinjëve, t’i thonë shoshoqes:
“unë shoh këndej, ti shih andej!”

Dalë nga një trup si dy binjakë,
mbi bot¨¨e bashkë klithin shpallje:
“në u plagostë njëra pakë,
ndaj është tjetra, të ringjallet”.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2020