Teksti Origjinal

Feks drita mbi qelq
Rrezëllimi sy zberthen
Qesh dita e re!...

N. L. ( F )

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v2.9 © 2019