Teksti Origjinal

Për ty më digjet zemra
tek ti më rrin mendja
të mbuloftë reja
moj të vraftë rrufeja
të mbuloftë reja
moj të vraftë rrufeja

Për ty më djeg malli
gjallë më mban në shpresa
moj të marrtë djalli
moj të vraftë besa
moj të marrtë djalli
moj të vraftë besa

Për ty më digjet zemra
ndaj s'më merr gjumi
për ty moj biondinë
moj të marrtë të marrtë lumi

Për ty më digjet zemra
ndaj s'më merr gjumi
për ty moj biondinë
moj të marrtë të marrtë lumi

Për ty më djeg malli
gjallë më mban në shpresa
moj të marrtë djalli
moj të vraftë besa
moj të marrtë djalli
moj të vraftë besa

Për ty më digjet zemra
ndaj s'më merr gjumi
për ty moj biondinë
moj të marrtë të marrtë lumi
moj të marrtë lumi

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021