Teksti Origjinal

Nuk më duhet
por nuk shuhet
kjo varësi
që vetëm më shqetëson
Si e shkruar
e pa ftuar,
më rrethon pas
dhe më anulon.

E gabuar,
disi e hutuar,
duket sikur s`ke
kohë të mendosh
Kot arnohesh
të dëshmohesh
t`gjitha këto
e bëjnë amullinë

Çdo e keqe rrjedhë nga dobësia
dhe varësia e cila të rrethon
Nuk do t`mbetem i grimuar
s`do t`pranoj që kështu të mbijetoj

Bindjet t`mia, bindjet tua
bindjet tona, n`parim dallojnë

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021