Teksti Origjinal

o kur e pash oj nan at vajzen te shkolla at vajzen te shkolla o ja e mora oj nan ja desh u tranova ja desh u tranova

oj kur e pash at vajzen nqytet at vajzen nqytet oj ja e mora oj nan ja desh me lan met ja desh me lan met

o kur e pash oj nan at vajzen te shkolla at vajzen te shkolla o ja e mora oj nan ja desh u tranova oooo ja desh u tranova

o kur e pash oj nan at vajzen n'qytet ee at vajzen n'qytete ee o ja e mora oj nan ja desh me lan mente oooo ja desh me lan mente

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v4.0 © 2021