Teksti Origjinal

Bjeri çiftelisë or djalë
strofa(2x)

Kur bjen fyelli e çiftelia
Nateë deri vonë
Vet nga zemra knon malësia
krenaria jonë
Ti o fyell i barijve bukur po tingëllon
Si kristalet nëpër kroje
Zëri yt buron

refreni(2x)

Bjeri çiftelisë o djalë
Këngë e trimave ushton
kur bjen fyelli e ëifetila natën deri vonë
vet nga zemra knon malësia
krenaria jonë

strofa(2x)

Me dy tela çiftelie
Këngeë do qëndisë
do këndoj nëpër korije
shkrepave t`malësisë
Kënga ime dhe jehona
maleve t`ushtojë
të gëzohen bjeshkët tona krenaria jonë

Bjeri çiftelisë o djalë
Këngë e trimave t`ushton
kur bjen fyelli e çifetila natën deri vonë
vet nga zemra
knon malësia krenaria jonë

Bjeri çiftelise o djalë
Këngë e trimave t`ushton
kur bjen fyelli e çifetila natën deri vonë
vet nga zemra
knon malësia
hej kjo krenaria joonnë

Bjeri cçftelisë or djale

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021