Teksti Origjinal

kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

m'ka thon ime gjyshe, amanet mka lone po u nise nuse
nisu me pajtone

m'ka thon ime gjyshe, amanet mka lone kur te nisesh nuse
nisu me pajtone

pajtonin me kale un e du patjeter
ti e di mor djale jom tironse vjeter

pajtonin me kale un e du patjeter
ti e di or djale jom tironse vjeter

kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

e kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

mos harro zakonin si ka qen nkahone
cuno du pajtonin se jam prej tirone

mos harro zakonin si ka qen nkahone
ne der du pajtonin se jam goc tirone

trak e truk me kale
tring i tring me zile
hajde me aheng mor cuno
hajde sa pa hile

trak e truk me kale
tring i tring me zile
hajde me aheng mor cuno
hajde sa pa hile

kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

e kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

e kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

e kur ti hyp pajtonit supet me oriz
ma ruj cun fustonin se mos ma bojn pis

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021