Teksti Origjinal

Petulla te nxehta edhe pite fleta fleta uuu sa shum i dua kur gatuhen veq per mua.Petulla te nxehta edhe pite fleta fleta uuu sa shum i dua kur gatuhen veq per mua.

Dhe një ditë deshta mamin me befasu me spanaq një pite të vogel nisa me gatu.Dhe një ditë deshta mamin me befasu me spanaq një pite të vogel nisa me gatu.

(Ref.)
Bone brumin duqa,duqa ngjesh e ngjesh e mos u qesh jam e sigurt nuk ka dert pitja mirë paska me dal.

Po thot babi shumë i ran ajri ne Prishtinë tymi i fabrikës e ka ndotur dhe Gërmin.Jo babi jo! Nuk është i fabrikës por ky është tymi nga pitja e RODERIKES.

Po thot babi shumë i ran ajri ne Prishtinë tymi i fabrikës e ka ndotur dhe Gërmin.Jo babi jo! Nuk është i fabrikës por ky është tymi nga pitja e RODERIKES.

Bone brumin duqa,duqa ngjesh e ngjesh e mos u qesh jam e sigurt nuk ka pleh pitja mirë paska me dal.
Bone brumin duqa,duqa ngjesh e ngjesh e mos u qesh jam e sigurt nuk ka dert pitja mirë paska me dal.Bone brumin duqa,duqa ngjesh e ngjesh e mos u qesh jam e sigurt nuk ka pleh pitja mirë paska me dal.Bone brumin duqa,duqa ngjesh e ngjesh e mos u qesh jam e sigurt nuk ka pleh pitja mirë paska me dal.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021