Teksti Origjinal

Një ditë ne takuam një vajzë të klasës time
kjo gjë s'të pëlqeu u bëre ti me fiksime
një ditë ne takuam një vajzë të klasës time
kjo gjë s'të pëlqeu u bëre ti me fiksime

Jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie
jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie

Kur zilja e celularit dëgjohet në shtëpi
ajo që vrapon e para do të jesh vetëm ti
kur zilja e celularit dëgjohet në shtëpi
ajo që vrapon e para do të jesh vetëm ti

Jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie
jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie

Nuk kam guxim të flas as të shihem me njeri
gjithmonë ti frikësohesh se mos ndodh një tradhëti
nuk kam guxim të flas as të shihem me njeri
gjithmonë ti frikësohesh se mos ndodh një tradhëti

Jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie
jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie

Jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie
jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie

Jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie
jo kështu e dashur s'të ka hije
je bërë si e marrë prej xhelozie

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021