Teksti Origjinal

Unë në kitare të këndonja
për dashurinë e jetës sime
gishtat më dridhen përmbi tela
vetëm qan kjo zemra ime

Unë në kitare të këndonja
për dashurinë e jetës sime
gishtat më dridhen përmbi tela
vetëm qan kjo zemra ime

Vuaj, zemër vuaj
dashuria u shkatërrua
vuaj, zemër vuaj
ajo vajzë më nuk jeton

Kur kujtoj puthjet e tua
dua të pi edhe të qaj
i mbytur jam nga hidhërimi
në jetë s'munda të të mbaj

Kur kujtoj puthjet e tua
dua të pi edhe të qaj
i mbytur jam nga hidhërimi
në jetë s'munda të të mbaj

Vuaj, zemër vuaj
dashuria u shkatërrua
vuaj, zemër vuaj
ajo vajzë më nuk jeton

Ah moj nëna ime e dashur
s'ka më shërim për dhimbjen time
s'ka mëshirë për lotët e mia
s'ka më shpresë kjo jeta ime

Ah moj nëna ime e dashur
s'ka më shërim për dhimbjen time
s'ka mëshirë për lotët e mia
s'ka më shpresë kjo jeta ime

Vuaj, zemër vuaj
dashuria u shkatërrua
vuaj, zemër vuaj
ajo vajzë më nuk jeton

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021