Teksti Origjinal

2X Ku ekemi Vllaun se mdogji merziane per dhe te huaj Moter po ishkon Rinia.

Hajde dalim Moter eshikojm te dera apo kthehet Vllau apo vjen Pranvera.

2X Ku ekemi Vllaun ku eka zan nata neper dhe te huaj Moter neper rrug te gjata.

Hajde dalim Moter eshikojm te dera apo kthehet Vllau apo vjen Pranvera.

Ku ekemi Vllaun Mallin smund ta shuaj edhe aij si ne moj Moter qan n´dhe te huaj.

Hajde dalim Moter eshikojm te dera apo kthehet vllau apo vjen Pranvera.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021