Teksti Origjinal

Çdo te shtun qdo te diel
mblidhet nje parted
ket qytet qdo vikend
loja e therret

Ana tana zana
jemii kater - tetë andaj
jemii dymbedhjet
ana tana zana eedhe hana
do behemi kater-dhjet

Qypni ne biqikleta

Sa e bukur sa e bukur jeta
sa e bukur sa e bukur jeta
aaa neper biqikleta X2

Aaa neper biqiketa
aaa neper biqikleta

qdo te shtun qdo te diel
shoqet ne aksion
shoqet ne aksion
neper shi neper diell
rrota rrotullon

ana tana zana
jemii kater - tetë andaj
jemii dymbedhjet
ana tana zana eedhe hana
do behemi kater-dhjet

qypni ne biqikleta

sa e bukur sa e bukur jeta
sa e bukur sa e bukur jeta
aaa neper biqikleta X2

aaa neper biqikleta
aaa neper biqikleta

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v4.0 © 2021