Teksti Origjinal

Ishte koh e keqe
sisht për dashuri
Dimri t'bënte vapë
verës binte shi.

Dita isht e errët
nata e ndricuar
Kurse un e cmendur
se ti kishe shkuar.

Ref.(x2)

Pse ne u ndam
askush nuk e di
Vallë cili dreq
na bëri magji.

Un e kërkoj
shëmbëllimin tënd
Castet e kaluara
më hinin në mënd.

Ref.(x4)

Pse ne u ndam
askush nuk e di
Vallë cili dreq
na bëri magji.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:



Kartolina v4.0 © 2021