Teksti Origjinal

hej... its a remix
remixx 2010
bleroooo.. kastro zizo..klevis
oooooooooo o ooo o oooo

Kastro:x2

maja, te prita maja
dhe per mua ti falja të mos
e qaja.
kot besim e ke peralla
ti je karcylli ajo qe po kerkoj
laja tregimin laja

ooo ooooo
e di qe me ty nuk e pata
kjo nate eshte per ty sikur
nata se, ti nuk e di situata
ti mundesh ti a je thata
ku pate ti a je pasive
a e di se kur nuk e dinte
sa shum un ty te deshta
dhe tash me ty nuk e pata.

blero
x2
Bajo, bajo, bajo, bajo, bajo, bajo, bajo, bajo, bajo, ba ba bbbaabaaajooo, bajoo.

x2
gjin gjin gjin gjinkalla gjin gjin gjin gjinkalla gji gji giinkalla, giinkalla

kastro:
maja, te prita maja
dhe per mua ti ja falja te mos
e qaja.
ket besim e ke peralla
ti je karcylli ajo qe po kerkoj
laja tregimin laja

blero:
uhhh
maja, te prita maja
dhe per mua ti falja te mos
e qaja.
kot besim e ke peralla
ti je karcylli ajo qe po kerkoj
laja tregimin laja

Kaastro:
Bajo bajo,, bajo bajo bajo,, bajo bajo bajo ijoo

blero:

Bajo bajo bajo ba ba bbbaabaaajooo, bajoo, bajo bajo o o o o eooo eoo o o o eoo oo oo eooo eoooooo

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021