Teksti Origjinal

Agroni
Heeej moj e mire qufurrake.
Shpejt u rrite, shpejt u plake.

Shqipja
N'kofsha plak çka don me mu.
A mos deshte me me marr mu.

Agroni
Me t'marr deshta besa bes.

Shqipja
Tan kadife per me me vesh.

Shqipja&Agroni
Tan kadife prej altanit heeej
ferr e ferr me te ba fustani.

Agroni
Ferr e ferr me te ba dimijat.
Ah mas teje me shkoj trit.

Shqipja
Met lidhavi pa kosit, meten arat pa vadit.

Agroni
E mos te marrsha une ty.

Shqipja
Tu qerroft njani sy.

Shqipja&Agroni
Njani sy me njanen vetull.
Ohhh zoti me vraft oh n'marrsha tjeter.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v4.0 © 2021