Teksti Origjinal

Shqipja
Ta kam fal i dashur jeten ne rini.
Ta kam fal i dashur jeten ne rini.
Shpejt ti u largove, si te jetoj pa ty.
Shpejt ti u largove, si te jetoj pa ty.

Te dua, te dua sdo te harroj per jet.
Te dua, te dua sdo te harroj per jet.
Ti fala te gjitha dhe prap mbeta vet.
Ti fala te gjitha dhe prap mbeta vet.

Agroni
Ta kam fal e dashur jeten ne rini.
Ta kam fal e dashur jeten ne rini.
Krejt ti i harrove me le ne vetmi.
Krejt ti i harrove me le ne vetmi.

Te dua, te dua sdo te harroj per jet.
Te dua, te dua sdo te harroj per jet.
Tashe vetja pa ty me duket i shkret.
Tashe vetja pa ty me duket i shkret.

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021