Teksti Origjinal

Vini ju plot zjarr
Kenget e rinise
Historia ze e flet
Ndrit çdo germ e saj dhe mendimet
Rrugen marrin
Shkojne larg
Dhe u flisni ju
Per ate rini
Lindur ne nendor
Rritur ne stuhi
Hapi saj gjemon ne çdo skaj
Prane gjithmone e mban
O RINI
Si zogjt e shqipes kur flutorojne
Per here te pare lart ne qiell
Dhe shqipja nene me krahe te forte
Fluturimin bashk me bijte ajo merr
Pranvera erdhi dalengadale
E lulet çelin pemet e lirise
Fluturimin ...
Me ju o kenget zjarr te rinise
Mbanit ju atehere
Kenget e rinise
Ditet tona qe gezojme
Dhe vrapuat ju
Drejt jetes
Drejt lirise qe sot mbrojme
Dhe na flisni ju
Per ate rini
Lindur ne nentor
Rritur ne stuhi
Hapi saj gjemon
Ne çdo skaj
Prane gjitmone e mban
O rini
Si zogj te shqipes flutorojme
Per here te pare e lart ne qiell
Mbi shqipen ...
Fluturimin bashk me ne ajo vere
Pranvera erdhi lart te kendojme
E lulet qelin der ne liri
Fluturimin ...
Me ju kenge te zjarrt te lirise
Dhe vrapuat drejt lirise qe sot mbrojme
SHQIPERI
Si zogj te shqipes flutorojme
Per here te pare lart e ne qiell
Mbi shqipen ...
Fluturimin bashk me ne ajo vere
Pranvera erdhi lart te kendojme
E lulet qelin deri ne liri
Fluturimin ...............
Me ju o kenge te zjarrt te rinise

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:



Kartolina v4.0 © 2021