Teksti Origjinal

Kroi i fshatit tone
uje i kulluar
ç'na buron nga ai mali
duke murmeruar

Kroi i fshatit tone
uje i kulluar
qe nga rreze e malit
ç'na buron rrembyer

REF.:
Vene e mbushin uje
vajzat anembane
cipezen e bardhe
permbi sy e mbajne
cipezen e bardhe
cipezen e kuqe
qepur si zambak
buzen si burbuqe

qypat o me uje
ato ne dore i kane

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021