Teksti Origjinal

E lypim nusen per nonen
E shkojm baushtell per baben
E lypim nusen per nonen
E shkojm baushtell per baben
E shkojm baushtell per baben
E shkojm baushtell per baben
E lypim nusen per nonen
E shkojm baushtell per baben

Oj nan ti je gjithçka per mu
Kret mi ke msu
Sju kum lon rahat me jetu
Ty tkam tranu

Meine Liebe
Meine Buke
Meine Zemer
Meine Krip

Veç per ty nan pasha zotin
une nuse kam me lyp
O babo 5mengjes ma prish gjumin
Per me shku baushtelle
Pse baba pse baba
Po na vyn pare per me bo darsem tmadhe
Shpi me pru nuse per nonen per nonen

E lypim nusen per nonen
E shkojm baushtell per baben
E lypim nusen per nonen
E shkojm baushtell per baben
E shkojm baushtell per baben
E shkojm baushtell per baben
E lypim nusen per nonen
E shkojm baushtell per baben

Darsmen ton kena me kall edijm oj nan
Krejt familja vers vin te na me u ba kallabllak
I kallzojm krejt Kosoves qysh kallet atmosfera
Atmosfera atmosfera kallet vera vera

O babao 5mengjes zgjoem prej gjumit
Per me shku baushtelle
Pse baba pse baba
Po na vyn pare per me bo darsem t madhe
Shpi me pru nusen per nonen per nonen

E kallim darsmen per nanen
E gjujm allti per baben
E kallim darsmen per nanen
E gjujm allti per baben
E gjujm allti per baben
E gjujm allti per baben
E kallim darsmen per nanen
E gjujm alllti per baben

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021