Teksti Origjinal

(Gimi, Gimi, Gimi-o)

Hajde të vallëzojmë, vallen e Rrugovës
Tej te molla t'kuqe, kufiri i Kosovës

Hajde të vallëzojmë, vallen e Rrugovës
Tej te molla t'kuqe, kufiri i Kosovës

*Instrumental*

Hajde të vallëzojmë, vallen me shamie
Hajde të vallëzojmë, vallen me shamie

Sa bukur vallëzon, o në Kosovë rinie
Sa bukur vallëzon, o në Kosovë rinie

*Instrumental*

Kufiri i Kosovës

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:



Kartolina v4.0 © 2021