Teksti Origjinal

[Rita:]
Mu m'ka rritur nana
M'ka Rritur Nana
per me m'marr ti nuse
nje dite me tupana
Per me m'marr ti nuse
nje dite me tupana

[Fidani:]
Ty t'ka rritur nana
T'ka Rritur Nana
per me t'marr une nuse
nje dite me tupana

[Rita:]
Mu m'ka rritur nana
M'ka Rritur Nana
per me m'marr ti nuse
nje dite me tupana

[Rita:]
Mu m'ka rritur nana
M'ka Rritur Nana

[Fidani:]
Per me t'marr une nuse
nje dite me tupana
Ty t'ka rritur nana
T'ka Rritur Nana

[Rita:]
Per me m'marr ti nuse
nje dite me tupana

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021