Teksti Origjinal

[Kelvi Kadilli:]
Do me bo si FUNNY
Bohu pak tapë
Bone nja dy LINE-e
U bone F**KED UP
Do me bo ti MONEY
Sa t’bo ty nji natë
T’ka m’su ty mami
Si me shku lart

[REF.:]
Unë senet i kom pa
BEEN DRINKIN UP ALL NIGHT
CAUSE I’M GONNA GET YOUR MONEY
Kët’ meno ti çdo natë
Jo, jo, ti nuk bon
Nuk e di ça po bon
Boje dhe nji vizë
po ki kujdes se mos shkon shumë spatë

[Alida Hisku:]
Anës e pas anës o
Lumit të fshatit tim
Nga fushat vijnë vajzat sot
Djersa në ballë i’u ndrin

[Kelvi Kadilli:]
Pi dhe nja dy gota
Loja fillon
Do me bo ti gjoja
Bo sikur s'don
Bo sikur s’ke menien
Shishen shikon
Do me bo si tip
Te FANCY ti shkon

[REF.:]
Unë senet i kom pa
BEEN DRINKIN UP ALL NIGHT
CAUSE I’M GONNA GET YOUR MONEY
Kët’ meno ti çdo natë
Jo, jo, ti nuk bon
Nuk e di ça po bon
Boje dhe nji vizë
po ki kujdes se mos shkon shumë spatë

[Alida Hisku:]
Anës e pas anës o
Lumit të fshatit tim
Nga fushat vijnë vajzat sot
Djersa në ballë i’u ndrin

[Kelvi Kadilli:]
Ajo po don *ar uh na
*ar uh na na
Do me bo si p*dh
po nuk ke shonse, je larg
Ajo po don *ar uh na
*ar uh na na
Te koka ke vën llak
Po e ke byçën, byçën me kakë

[REF.:]
Unë senet i kom pa
BEEN DRINKIN UP ALL NIGHT
CAUSE I’M GONNA GET YOUR MONEY
Kët’ meno ti çdo natë
Jo, jo, ti nuk bon
Nuk e di ça po bon
Boje dhe nji vizë
po ki kujdes se mos shkon shumë spatë

2x
Ajo po don *ar, *ar
Do me bo si p*dh
po nuk ke shonse, je larg

Anës e pas anës o
Lumit të fshatit tim
Nga fushat vijnë vajzat sot
Djersa në ballë i’u ndrin

Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:

KartolinaShqip v2.0 © 2018