Teksti Origjinal

Un i mjeri fukara
Me mbeti shati ne krah
Hysmeqar neper fermer
Shpi me shpi e der me der

Lart e posht, posht e perpjet
Po bej sot e tridhjet vjet
Shteg me shteg e ar me ar
Me ra bretku ne ugar

Mblodha kasht, korra bar
Her me mushk her me gomar
Her te delet her te dhit
Her ne sheshez ne selit

Un i mjeri fukara
S'bera dot pes para
Disa u bene miliardier
Nuk punuan asnjeher

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:


Kartolina v3.1 © 2021