Teksti Origjinal

Nëse mund të kesh
çfarë do të ishe
Nëse do të jepja
Çfarë zemre mund të kishe
Dhe nëse anën tënde nuk mbaj
A unë apo ti
Do mbetet në faj?

📋 Teksti i Kartolinës

Seleksiono 1-6 rreshta nga teksti origjinal dhe tërhiqi/ngjiti në hapësirën e mëposhtëme:Kartolina v4.0 © 2021