Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga D.U.D.A.


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   2g2fast
 •   A Po Cimi
 •   Ai Ka Vdekë
 •   Alcohol Test
 •   Aty Ku jon 2g
 •   Babi Do Te Kthehet
 •   Bitch'at E Din
 •   Bojna Show
 •   Buka E Gurbetit
 •   Dielli Pa Rreze
 •   Diss Prishtinalive
 •   Diss Unikatil
 •   Djali Jem
 •   Dojn Me Na Nal
 •   E Bojna Real
 •   Endrra
 •   Fakte
 •   Farefisi
 •   Farefisi 2
 •   Freestyle 2012
 •   Gangland City
 •   Gangsterat
 •   Get Crunck
 •   Gilan
 •   Heroinash
 •   Hip Hopit Ja Shtim Flaken
 •   Hiq Mos Ta Nin
 •   Hupi Trut
 •   I Am Albanian
 •   I Falt
 •   I Pavdekshum
 •   Intro (Loja Pam Pam)
 •   Intro (shqipe Me 2 Kry)
 •   Italia E Vogel
 •   Izi-Babushi
 •   Jabuqt
 •   Jeta Jem
 •   Jeta Jonë
 •   Jetimi
 •   Jom Qaty Ngat Teje
 •   Ju Ka Ardh Funi
 •   Kejt Jan Ba Gg
 •   Killa
 •   Krejt U Pa
 •   Ku Jeni
 •   Ku Po Rina
 •   Kurvat
 •   Kush Jon Ata
 •   Kush Jon Ata (remix)
 •   Leter Nga Fansi
 •   Loja
 •   Loja Pam Pam
 •   Lshoja Zonin
 •   M'fal
 •   Ma Te Miret
 •   Mallkimi
 •   Marrim Rrugen
 •   Maturant
 •   Me Neve
 •   My Victory
 •   Na Fitojna
 •   Na Ishte Nje Her
 •   Na Po Shami
 •   Nano
 •   Nata
 •   Nen Hetime
 •   Nena Loke
 •   Ngoje Duden
 •   Nje E Kalume
 •   Outro (Loja Pam Pam)
 •   Outro (Shqipe Me 2 Kry)
 •   P.D.M.N.P (Po Dojn Me Na Pa)
 •   Pajtimi I Gjaqev
 •   Paraja Njeri
 •   Per Inati
 •   Pitbulli Jem
 •   Po Folmi Pa Dorza
 •   Po Po
 •   Po Vjen Era
 •   Prap Do Te Takoj
 •   Prej Fminie Gangster-Overlord
 •   Problem Per Juve
 •   Pse Po Rini Me Ta
 •   Pse Pushova
 •   Qysh E Ki Hallin?
 •   Rrak-Tak
 •   Rruges Tem
 •   S'je Normal
 •   S'jeni Gangsta
 •   Sa Shtir
 •   Shoki Nuk Ulet
 •   Shpija E Hip-hopit
 •   Shqipe Me Dy Kry (Ushtari I Malit)
 •   Shum T'gjon (Hajde Krejt)
 •   Skara
 •   Ski Sen
 •   Skit
 •   Skit 1:10
 •   Skuadra Jone
 •   Smoke Them
 •   Smun Me Na Nal
 •   Tatoo N'zemer
 •   Te Humba
 •   That Fire
 •   Ti Harrove
 •   Tipa T'ron
 •   Ushtari
 •   Vraje
 •   Vrases
 •   Wanted
 •   Xhehnemi

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.