Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Çokollata
  Big Booty
  Bote E Çmendur
  Bubu
  Cuna Cuna
  Deja Vu
  Do Ti Do
  Dorheqja
  Duty Free
  Falma
  Falma Detin
  G. Love Part 2
  Gangsta Love
  Hajmali
  I Harrova Perrallat
  I Papam
  Jorgjica
  Kur Kendoj Serenate
  Lolita
  Maria
  Mike Dhe Rivale
  Nje Jete Pa Ty
  Nuk E Di Pse Me Do
  Nuk Te Them Dot Lamtumire
  Pa Ty Jetoj
  Puchi Puchi
  S'ke Ku Vete
  Se Te Dua Ty
  Shake It
  Skllav Do Bëhesh Ti
  Sonte Me Dhemb Zemra
  Te Dy Qajme Te Ndare
  Tekila
  Thehet Gota Ne Toyota
  Vetem Ti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019